"Beşiktaş'ta hırsıza yer yok"...

Beşiktaş taraftar grubu "Halkın Takımı" açıklama yayımladı.

"Beşiktaş'ta hırsıza yer yok"...
27 Temmuz 2019 - 22:08
FETÖ yapılanması içerisinde yer aldığı belirtilen Orhan Ak’ın, Beşiktaş’ın teknik direktörü Abdullah Avcı’nın yardımcılığına getirilmesine Beşiktaş taraftarının tepkisi devam ediyor.

Beşiktaş taraftar grubu "Halkın Takımı", Beşiktaş’ın geçen sezon transfer ettiği Burak Yılmaz’ın kaptan yapılmasına ve Orhan Ak'ın Beşiktaş Kulübü içerisinde görev almasına tepki gösterdi. Açıklamada, Beşiktaş Kulübü’nün Burak Yılmaz’a kaptanlık vermesinin doğru olmadığı belirtildi

"ORHAN AK'I İSTEMİYORUZ"

“Halkın Takımı” yaptığı açıklamada, FETÖ yapılanması içerisinde yer aldığı belirtilen Orhan Ak’ın teknik direktör yardımcılığına getirilmesini savunmadıklarını ve istemediklerini belirtti. Beşiktaşlılar, Orhan Akı protesto eden bir kadın taraftarın itilmesinin ve taraftara “başka yere git” denilmesinin ardından “#OrhanAkıİstemiyoruz” kampanyası başlatmıştı.

Halkın Takımı tarafından yapılan açıklamanın tam metni şöyle:

“Biz Beşiktaşlıyız, Biz Hayata Beşiktaş katanlardanız, Biz Halkın Takımı’yız!

 

Beşiktaş’ın ‘Passolig’ olmadan mücadele ettiği her yerde gölge gibi nefes gibi peşindeyiz! Son zamanlarda bizleri ve birçok taraftarımızı da memnun etmeyen olaylar yaşanmıştır.

FETÖ ile boy boy resimleri çıkan ismini bile telaffuz etmek istemediğimiz ‘O.A.’ın Teknik Direktör yardımcılığına getirilmesini, emeğimizi çalan, birçok çocuğun ahını alan, birçok taraftarımızı hüzne boğan yine ismini telaffuz etmek istemediğimiz o zatın kaptanlığını savunmuyor ve istemiyoruz!

Süleyman Sebalardan, Baba Receplerden, Baba Hakkılardan, Şeref Beylerden öğrendiğimiz ve onlardan şiar edindiğimiz ilkelerden asla vazgeçmeyip, B.Y’ın kaptanlığını kabul etmeyeceğiz ve her alanda yüreğimiz yettiğince, dillerimize kelepçe vurulmadığı sürece haykıracağız!

Eski Kaptanımız, ışıklar içinde uyusun Vedat Okyar’ı bir kez daha özlem ve hasret ile anıyoruz. Halen o sözleri bizim kulaklarımızda;

‘Üzerimde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!’

Beşiktaş Jimnastik Kulübü camiasında emek hırsızına, yalancıya yer yoktur ve olmayacaktır!

Yönetime ve camiaya bir çağrıda bulunmak istiyoruz: ’Bu yanlıştan bir an önce dönülmesi en büyük talebimizdir!’

Birçoğunuz bizleri tanıyor, bizleri saygı ile karşılıyorsunuz. Beşiktaş için yararlı olan her konuda elimizi taşın altına koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Beşiktaş’ın kirliliklerden arınması dileğiyle, sevgiyle…”

YORUMLAR

  • 0 Yorum