Buket Aydın ve Emir Sarıgül fotoğrafları ifşa oldu!

Kanal D Ana Haber'den istifa eden Buket Aydın yepyeni bir hayata başlayacağım diyerek 7 yıllık eşi Erce Baykal'dan tek celsede boşandı. 35 yaşında olan Buket Aydın'ın adı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül ile anılmaya başladı.

Buket Aydın ve Emir Sarıgül fotoğrafları ifşa oldu!
15 Mayıs 2020 - 20:54

Deneyimli ve başarılı haber spikeri Buket Aydın son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Yayınladığı istifa konuşması ile Kanal D A na Haber'den ayrılan Buket Aydın 7 yıllık eşi Erce Baykal'dan tek celsede boşandı ve dikkatleri üzerine çekti.






Bu flaş ayrılık sonrası Buket Aydın'ın adı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül ile anılmaya başladı. Sosyal medyada yan yana pozları yayınlanan ikilinin yeni bir aşk yaşadığı, Buket Aydın'ın bu nedenle eşinden apar topar ayrıldığı iddia edildi.






Buket Aydın ile Mustafa Sarıgül'ün oğlu arasında gizli aşk var, uzun süredir birlikteler iddiaları üzerine Buket Aydın sosyal medya hesabından cevap verdi.






Boşanmanın gerçekleşmesinin ardından bugün modacı Barbaros Şansal, Sarıgül ve Aydın'ın birlikte bir artaçta görüldüğü bir fotoğrafı paylaştı.






Bu fotoğrafın paylaşılmasının ardından ise söylentiler hız kazandı. Hatta Sarıgül ile Aydın'ın kısa süre sonra nikah masasına oturacağı bile iddia edildi.




Emir Sarıgül'ün kuzeni Murat Sarıgül ise bu iddialara ilişkin sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşımlar yaptı. Sarıgül paylaşımlarına Buket Aydın'ı da etiketledi.




Peki son günlerin en çok konuşulan ismi olan ve eşi Erce Baykal'dan boşanan Buket Aydın kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?



Buket Aydın, 1 Ocak 1985 tarihinde Bursa’da dünyaya geldi. İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nü bitiren Aydın, Atilla İlhan’ın şiirleri üzerine yüksek lisans yaptı.


Kadıköy'de bulunan Kuşdili Spikerlik ve Sunuculuk Kursu'nda eğitim alan Buket Aydın, bir sene bir radyoda haber spikerliği yaptı. Radyo’dan Kanaltürk’e geçiş yapan Aydın, ilk televizyon tecrübesini bu kanalda gerçekleştirdi.


Kanaltürk’te spor bülteni ve hafta sonu ana haber bülteni sunuculuğu görevini yapan Aydın, Kanaltürk’ten TRT Türk kanalına geçti.


TRT Türk’te program sunuculuğu yapmaya başlayan Buket aydın, 2011’de NTV’ye transfer oldu. NTV’de haber bülteni sunduktan bir süre sonra “NTV Gece Bülteni Kuşağı’nda” moderatörlük yaptı.


2018 yılında haber sunuculuğu kariyerine Kanal D’de devam eden Buket Aydın, En İyi Haber Spikeri, Anadolu Medya, En İyi Giyinen Kadın Haber Sunucusu, Yılın Kadın Haber Spikeri, Yılın Gece Haberleri Bülteni ödüllerinin sahibi oldu. Buket Aydın geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile Demirören Medya'daki görevlerinden istifa etti.


EMİR SARIGÜL KİMDİR?



1981 yılında İstanbul’da doğan Emir Sarıgül 1985 yılında, henüz 3,5 – 4 yaşlarındayken kanser hastası olan annesini kaybetmiştir. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul’da tamamlayan Emir Sarıgül, Fevziye Mektepleri Vakfı Özel Işık Lisesi’nde mezun olmuştur. Ardından Yeditepe Üniversitesi’ni kazanmıştır.


Yeditepe Üniversitesi İngilizce İşletme bölümünü tamamlamasının ardından master eğitimi almak üzere İngiltere’ye gitmiştir. Londra’daki American Intercontinental University’de aldığı yabancı dil eğitimini tamamladıktan sonra Türkiye’ye dönmüş ve iş hayatına girmiştir.


İnşaat sektöründe çalışan Emir Sarıgül, bu alanda kendinden sıkça söz ettirmiştir.


Halen inşaat sektöründe faaliyet gösteren Maritza Şirketler Grubu'nun kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev alıyor. Emir Sarıgül 2 çocuk babası.












YORUMLAR

  • 0 Yorum