Fenerbahçe'ye yıldız yağmuru!

Alman yıldızın transferini bitiren Sarı-Lacivertliler, yeni yıldızlar için ayağını gazdan çekmiyor. Şimdi ise sırada Lucas Lima, Garry Rodrigues, Konoplyanka ve Vedat Muriç var. Dört futbolcu için yapılan görüşmeler de oldukça olumlu yönde sürüyor

Fenerbahçe'ye yıldız yağmuru!
30 Haziran 2019 - 20:14 - Güncelleme: 01 Temmuz 2019 - 09:20

LUCAS LİMA'DA MUTLU SON

LUCAS LİMA'DA MUTLU SON



 

Sarı-Lacivertliler’in iki sezondur gündeminde olan Lucas Lima’da artık mutlu son için geri sayım başladı. 

 







 



 

Lima ile bonuslar dahil yıllık 4 milyon Euro üzerinden anlaşan Sarı-Lacivertliler, bu oyuncuyu 1 yıllığına satın alma opsiyonuyla kiralamak adına kulübü Palmeiras’la artık son aşamaya geldi. Kiralama için 2 milyon Euro (13.1 milyon TL), satın alma opsiyonu olarak da 6 milyon Euro (39.4 milyon TL) gibi rakamların konuşulduğu 28 yaşındaki futbolcu için kesin cevabın hafta ortasına kadar Palmeiras’tan gelmesi bekleniyor.

 





RODRİGUES KİRALANIYOR

RODRİGUES KİRALANIYOR



 

Geçtiğimiz sezonun devre arasında 9 milyon Euro karşılığında Suudi Arabistan ekibi Al İttihad’a transfer olan Garry Rodrigues, yıllık 4 milyon Euro maaşla bu ekibe 2023 yılına kadar imza atmıştı. 

 

 

 

 






 



 

Maddi anlamda iyi kazanmasına rağmen Arabistan’da istediği ortamı bulamayan Rodrigues için Fenerbahçe devreye girdi. Alınan bilgiye göre Sarı- Lacivertliler’in, 28 yaşındaki kanat oyuncusunu kiralık olarak kadrosuna katmak istediği ve bu doğrultuda kulübüyle de anlaşma sağladığı bildirildi. Rodrigues’in, 1+1 yıllığına alınması planlanıyor.

 





MURİÇ'İN TERCİHİ FENERBAHÇE

MURİÇ'İN TERCİHİ FENERBAHÇE



 

Geride bıraktığımız sezonda harika bir performans ortaya koyarak Çaykur Rizespor’un Süper Lig’de kalmasını sağlayan Vedat Muriç için başkanlar düzeyinde yapılacak görüşme, transferin netleşmesini sağlayacak. 

 

 

 






 



 

İki kulüp arasındaki iyi ilişkiler sebebiyle Vedat’ın, Galatasaray yerine tercihini Fenerbahçe’den yana kullanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Tecrübeli futbolcunun, Kanarya’dan birkaç gün düşünmek için süre istediği öğrenilirken, Karadeniz temsilcisine ise 3 milyon Euro artı iki oyuncunun kiralık ya da bonservisiyle verilmesi bekleniyor.

 





UKRAYNALI YILDIZA 3.5 MİLYON EURO

UKRAYNALI YILDIZA 3.5 MİLYON EURO



 

Schalke 04 takımında forma giyen Yevhen Konoplyanka, Alman ekibiyle yollarını ayıracağını yönetime bildirmişti.

 

 






 



 

Alman temsilcisinin Sportif Direktörü Jochen Schneider de, düzenlediği basın toplantısında bu durumu ifade etti. Ukranyalı yıldızın transfer olmak istediği takımın Fenerbahçe olduğu iddiaları giderek kuvvetleniyor. Kanarya’nın, 3 yıllık sözleşme için 3.5 milyon Euro önerdiği Konoplyanka, teklife evet demeye hazırlanıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum