Selvi Kılıçdaroğlu'nun o görüntüsünü ekrana kim verdi… Bulduk, sorduk, sustu

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu’nun 'Vizyon' toplantısında gözlerinin kapalı olduğu anlar tartışılmaya devam ediyor.

Selvi Kılıçdaroğlu'nun o görüntüsünü ekrana kim verdi… Bulduk, sorduk, sustu
07 Aralık 2022 - 10:47 - Güncelleme: 07 Aralık 2022 - 19:36

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil 'görüntüyü kim ekrana verdi?' sorusunu sordu. Odatv o ismin KRT Dış Yapımlar Koordinatörü Hamdi Çiçek olduğu bilgisine ulaştı. Telefonla aradığımız Çiçek ısrarlı aramalarımıza ve mesajlarımıza dönmeyerek susma hakkını kullandı.

Pınar Saraçoğlu

Gözü kapalı şekildeki fotoğrafı servis edilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu açıklama yaptı. Ağır grip geçirdiğini ifade eden Selvi Kılıçdaroğlu, yaptığı açıklamada tören öncesinde kendisine serum takıldığını ve aldığı ilaçlar sebebiyle gözlerinin kapandığını anlattı. Selvi Kılıçdaroğlu’nun toplantıdan ayrıldıktan sonra da, o sabah yaptırdığı koranavirüs testinin sonucunun pozitif çıktığı öğrenildi. 
Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ise yaptığı basın açıklamasında; "Bunu paylaşmak zorunda kalmak çok utanç verici ama kendisinin kovid pozitif olduğu da ortaya çıktı." İfadelerini kullandı. Yılmaz Özdil köşesinde görüntüyü yayına kimin verdiğini sordu. 
Odatv de, Selvi Kılıçdaroğlu’nun o görüntüsünü ekrana kim verdi sorusunun peşine düştü ve görüntüyü ekrana veren KRT Dış Yapımlar Koordinatörü Hamdi Çiçek'e ulaşmaya çalıştı. Hamdi Çiçek aramaların hiçbirine ve Odatv’nin gönderdiği mesaja geri dönmedi. Mesaja dönmeyen Hamdi Çiçek bir bakıma susma hakkını kullandı.

Odatv.com


YORUMLAR

  • 0 Yorum